Bolji zivot 26. Bolji život

Bolji život: kako bi izgledali nakon 26 godina na okupu?

bolji zivot 26

Strah nas lako skrene s pravog puta. Alkohol zaista ubija, ne budite nerazboriti. Svaki trenutak života je dragocen. Bićete zadovoljni onim što čujete. Ako se osećate loše u duši, ako ste umorni, pevajte. Pred vama je veoma povoljan period u kom možete da dokažete svoje poslovne sposobnosti.

Next

Bolji život: kako bi izgledali nakon 26 godina na okupu?

bolji zivot 26

Ako ste odlučili nešto učiniti, ne sumnjajte u sebe. Uspećete da ostvarite dodatnu zaradu ili da dobijete neki bonus na poslu. Trpi onaj ko vam je namenio zlo jer vi tome niste dali pažnje. Duh vode na to se uvek naljuti. Ubrzo ćete nadoknaditi velike troškove koje ste napravili u prethodnom.

Next

Bolji zivot (TV Series 1987

bolji zivot 26

Alkohol uništava organizam, mozak i dušu. Možete da očekujete sasvim mirnu i opuštenu situaciju, bez ikakvog stresa. Naučite ljubiti, i svoje neprijatelje. Veoma ste izričiti u svojim namerama i saradnici vam ukazuju poštovanje. Ona je nužna jednako kao komunikacija. Scenario je napisao Siniša Pavić koji je takođe napisao i scenarije za mnoge naše popularne serije i filmove kao što su Tesna koža, Otpisani, Pozorište u kući.

Next

26 saveta sibirskog šamana za bolji život: Sve loše misli usmerene prema drugima vraćaju se vama!

bolji zivot 26

Serija Bolji život je premijerno emitovana davne 1987. Bračni par koji je imao troje dece Aleksandra Sašu-Guzu, Violetu Viki i Slobodana Bobu. Najmanje jedan sat u danu provedite u tišini. Pred vama je period u kom možete postići dosta važnih stvari. Najveći dar na Zemlji je ljubiti.

Next

Bolji zivot (TV Series 1987

bolji zivot 26

Na čelu porodice Popadić bili su Emilija Ema Popadić u čijoj ulozi je bila Svetlana Bojković, a u ulozi Dragiše Gige je bio Marko Nikolić. D a biste se opustili, postoji sauna, da biste se razveselili, postoji pesma, da biste našli zajednički jezik, postoji čaj, da biste upoznali nekoga, postoje poslastice. Želite li promeniti svet, prvo promenite sebe. Ne žalite se, to je nepotrebno. Pokretom ćete vratiti energiju u stanje harmonije i očistiti um od zabrinutosti. U njihovim ulogama našli su se Boris Komnenić, Lidija Vukičević i. Skupljajte kamenje iz reka koje imaju veliku moć i energiju.

Next

Bolji život, epizoda 1

bolji zivot 26

Možete da se nadate srećnim okolnostima. Kad se ne osećate dobro ili ste zabrinuti, polako pomerajte telo i plešite. Ako želite da vas poštuju, poštujte druge. Sve se događa po višoj volji i sve vodi na bolje. Ako se vaš ljubljeni ljuti na vas i niste krivi - zagrlite ga, umiriće se. Veoma vam je važno da ostanete maksimalno posvećeni i fokusirani. Činite dobro, odgajajte decu, odmarajte se i činite brojne druge lepe stvari! Živite prema svojoj savesti, poštujte svoje pretke i ljubite.

Next

26 saveta sibirskog šamana za bolji život: Sve loše misli usmerene prema drugima vraćaju se vama!

bolji zivot 26

Da biste lakše disali, da vas srce ne bi stiskalo, naučite plakati. Na dobro odgovarajte dobrim, na zlo odgovarajte ravnodušnošću. Ni na čemu ne trebate zavideti drugima. Pa što ako neko ima bolji auto, njegovo lice neće zbog toga biti ništa lepše. Muzika je jedinstvena meditacija koja vam pomaže da osetite harmoniju sa sobom.

Next