Dan badea lora. Adevărul despre divorţul Lorei de Dan Badea: agresiv! Nu a vrut

De ce rezista cuplul Lora

dan badea lora

Desi o biopsie a aratat ca nu e vorba despre cancer, ea a fost recent operata in Turcia. Au luat-o pe drumuri separate și fiecare și-a construit drumul așa cum și-a dorit. Am intrat în faza aia în care căutăm căruţ, pătuţ. Cei doi au sfidat pe toată lumea şi au anunţat că anul acesta vor să se căsătorească. Divortul era unul anuntat, cantareata declarand public ca in ultima vreme mariajul nu mai functiona.

Next

DAN BADEA rupe tacerea, dupa ce Lora a povestit ca a luat bataie de la fostul ei iubit! A explicat ce s

dan badea lora

Nu toti primesc, doar premiantii. El a fost întrebat dacă nu îi este frică să se căsătorească atât de repede şi a răspuns că nu îi este teamă că. Întrebat dacă i-a fost frică să facă pasul cel mare, având la activ o altă căsătorie nereușită, Badea a răspuns că nu. De când m-am despărţit de fostul meu soţ, ne-am mai întâlnit şi ne-am salutat, dar acum nu aş putea să-l mai salut. De iubire fata de meseriile pe care le fac, dar si a unuia fata de celalalt. A fost întrebat dacă nu-i e frică să se recăsătorească din nou atât de repede şi el a spus: 'Nu, nu mi-e frică să fiu înşelat din nou'. Laura , alias , a părăsit trupa în urmă cu aproape doi ani, iar fostele colege au dezvăluit acum adevărata cauză.

Next

Dan Badea s

dan badea lora

Vedeta spune că va anunţa evenimentul din timp! Mona, şi o acuză pe că era geloasă pe relaţiile lor amoroase. Artista a vizitat al fluviului , din , celebrul bulevard of și multe alte atracții turistice. Lora s-a îndrăgostit de Ionuţ. Lora susține că dacă ar putea da timpul înapoi nu s-ar mai fi căsătorit cu Dan Badea. Încântată de zilele minunate petrecute pe tărâm american, a postat pe rețeaua de socializare mai multe fotografii în care se poate Lora s-a enervat destul de rău pe contul ei de socializare, în momentul în care unul dintre prietenii ei virtuali a sfătuit-o să nu divorţeze. Cantareata Lora a divortat, luni, la notar, de Dan Badea. Videoclipul, în care apar modelele internaționale Ana Ștefănescu și Silviu Tolu, a adunat peste 19 milioane de vizualizări pe.

Next

Lora, adevarul despre divortul de Dan Badea:

dan badea lora

De asemenea şi Mădălina a ales o rochie de mireasă elegantă, care îi evidenţia trupul de fotomodel. Lora s-a operat joi în , după ce a fost diagnosticată cu miom pe uter şi o rană pe col. De cealtată parte, înainte de pune punct acestui capitol important din viaţa ei, Lora a publicat pe Facebook o melodie cu un mesaj mai mult decât sugestiv. Deşi cântăreaţa a negat vehement că tour-managerul ei îi este iubit, a recunoscut relaţia cu Ionuţ Ghenu un an mai târziu, iar acum deja îşi face planuri de nuntă cu el. Solista a vorbit despre episoade de agresivitate în cuplu, care au determinat-o să pună punct căsniciei. Fostul soţ i-a sărit în apărare după ce în presă s-a speculat că ar avea mai mult decât o relaţie profesională cu Ionuţ , tour-managerul ei şi fostul iubit al Doiniţei.

Next

Dan Badea s

dan badea lora

Ne simțim cu adevărat împliniți acum. Despre un eventual viitor iubit, artista, care a fost casatorita cu Dan Badea, spune ca trebuie sa fie inteligent, activ, cu simtul umorului si sexy. Lora a explicat ca vietile lor profesionale i-au impiedicat sa stea mult timp impreuna si ca acest lucru i-a afectat foarte mult. Înainte de a-și începe cariera solo, a făcut parte din formația. Nu simțim că ne lipsește ceva din viața de cuplu.

Next

Dan badea

dan badea lora

Lora a avut extraordinara șansă de a dubla un personaj animat, Dorothy, în ecranizarea poveștii , aceasta va interpreta de asemenea coloana sonoră și melodiile din timpul peliculei. Cu alte cuvinte, schimbarea nu a avut loc, asa cum se anunta pe posturile mai favorabile balaurului bicefal, Pontantonescu sic! Email : Completează rezultatul operaţiei de adunare de mai jos. Cel mai important este sa nu ajungem sa ne uram unul pe altul, sa avem frustrari. Crăciunului a dus la noi tensiuni între ei. Citește și: Mi s-a cerut să aleg între a cânta şi el, iar o altă limită a fost minciuna pe care mi-a spus-o când susţinea că îşi doreşte familie şi copil şi apoi mi-a spus că nu vrea copil. Comediantul Dan Badea, fostul soț al cântăreței Lora, va deveni tătic.

Next

Adevărul despre divorţul Lorei de Dan Badea: agresiv! Nu a vrut

dan badea lora

Și, așa cum a dovedit la un eveniment recent, e încă plină de surprize. Astea mai lipseau din peisaj: surorile lesbi şi , cu nume de scenă. Intervenţia a decurs normal şi, dacă nu vor exista complicaţii pe parcus, cântăreaţa poate să stea liniştită. Ea a ales o clinică din , unde urmează să fie supusă unei intervenţii chirurgicale. Am acceptat să rămân într-o relaţie în care iubitul meu devenise agresiv fizic, lucru care s-a întâmplat după ce am tolerat agresivitate verbală. Noi cred că simţim foarte multe lucruri.

Next