Personalportalen. Personalportalen

For ansatte i UNN

personalportalen

For arbeidstakere 60 år eller eldre er feriegodtgjørelse 12% + feriegodtgjørelse for 6. Beroende på rättigheter kan du ladda upp en bild och uppdatera fält. Dette går til din interne e-postadresse. Klicka på ett meddelande för att läsa och svara. Brukernavnet er det samme som til Personalportalen, passordet har du laget selv.

Next

For ansatte i UNN

personalportalen

Integrerte mobilapplikasjoner Ansatte stiller i dag større krav til selvbetjening, og det forventes fleksible verktøy som gir tilgang til informasjon når som helst, og hvor som helst. Legg dette inn i feltet Engangspassord. Det er derfor enklest å aktivere muligheten for Personalportalen hjemmefra når du er på jobb. MinSida MinSida innehåller information om dig. Våre priser for arbeidsgivere som abonnerer på Personportalen utenom forsikringsgivere eller -meglere Antall ansatte fra og med Antall ansatte til og med Pris i kroner eks. Personuppgifterna skyddas mot obehörig åtkomst, ändring och förstöring. Spørsmålet vi må stille er hva skal du skal gjøre etter foreldrepermisjon.

Next

For ansatte i UNN

personalportalen

Το εξωτερικό Μπαταρία μπορεί να φορτίσει 'μικρότερες' συσκευές πλήρως πολλές φορές. Ved avtaleinngåelse faktureres årets gjenværende måneder årspris delt på antall måneder , og deretter for fullt år pr 1. Da vil det ikke vises i telefonkatalogen, men du vil fortsatt få tilgang til MinGat hjemmefra. Som det fremgår av eksemplene nedenfor, er det flere store aktører som gjør tjenesten tilgjengelig for sine kunder. Personalportalen I Personalportalen kan du blant annet sjekke lønnslippen, søke om permisjon, og skrive reiseregninger. For å sette opp tjenesten med annet enn standard grafisk profil heading er kostnaden pr profil kr 9.

Next

Forside

personalportalen

Vissa företag har valt att ha en annan lösning som t. Du kan bland annat se historiska ledighetsansökningar och prenumerera på ditt schema till en extern kalender i ical format. Videre ulønnet permisjon fra 07. Benify administrerar registreringen och tjänsterna på uppdrag av Handelsbanken. Hjelp til pålogging i Læringsportalen Gå til linken over, og skriv inn ditt brukernavn og passord. For eksisterende kunder endres prisene automatisk som gitt i gjeldende prisliste i forbindelse med årlig fornyelse av avtalen slik at kunden kan benytte sin oppsigelsesrett iht inngått avtale.

Next

Personalportalen

personalportalen

Fyll ut feltene og klikk «lagre», brukeren vil da bli opprettet og du kan logge på. Økt kunnskap og verdsettelse hos de ansatte i løpet av sekunder Vi har det du trenger! Brukervennlighet og mobile tjenester er en selvfølge, og relevante rapporter er alltid tilgjengelig. Här kan du även skicka intresseanmälan, byta skift och ansöka om frånvaro. Siste dag med foreldrepermisjon er 31. Prisene er gjeldende i de fleste tilfeller, men vil kunne bli gjenstand for vurdering før en kundeavtale inngåes da enkelte bedrifter har veldig komplekse forsikringsordninger. Det kan derfor ikke søkes om å ha årets ferie fra 07. Personportalen brukes i dag av flere tusen arbeidsgivere.

Next

Forside

personalportalen

Det kan likevel gjøres unntak ved sykdom, permisjoner eller andre driftsmessige årsaker som reelt har vanskeliggjort ferieavvikling. Ta gjerne kontakt med din forsikringsgiver eller megler for å høre om de tilbyr Personportalen. Dine medarbeidere kan føre på farten og motta rett på mobilen, på en moderne og effektiv måte. Ώς αυτού, και η λειτουργικότητα και η τιμή μπορούν να διαφέρουν απο έναν απλό φορτιστή. Du kan se en överblick av schemat under Schemalagd personal och se och lägga till frånvaro under Frånvarohanteraren. Ferie må da være registrert i Gat, og leder må sende skjema «Andre meldinger» i Personalportalen for å be om forskudd.

Next