Weerbericht keulen. Het weer in Keulen 2020

Weer in Keulen Duitsland

weerbericht keulen

Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in december op deze bestemming rond de 1 uur per dag. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in augustus uit op 13 graden. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 16 dagen neerslag. Waarbij de maximale temperatuur in Keulen ligt tussen de 6 en 14 graden celsius. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is! Keulen weervoorspelling Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze Als u alleen door Keulen trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien.

Next

Keulen, Duitsland

weerbericht keulen

Het weer in september In de maand september ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Keulen rond de 20 graden Celsius. In Düsseldorf schijnt de zon het minste met ongeveer 1360 uur per jaar, over het hele land genomen schijnt de zon gemiddeld 1500 uur per jaar. Onze voorspelling wordt om de 3 uur vernieuwd. Vanuit het noordwesten blaast een matige wind van windkracht 4. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in juni op deze bestemming rond de 6 uur per dag. Als je een auto moet huren, is het de moeite waard om hem van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen. Ten eerste moet u weten over de weersomstandigheden.

Next

Weer in Keulen Duitsland

weerbericht keulen

De huidige temperatuur in Keulen, Duitsland, is °. Op onze weerwebsite kun je het weer tot wel 5 dagen vooruit bekijken. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in april op deze bestemming rond de 5 uur per dag. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in februari op deze bestemming rond de 3 uur per dag. Bekijk de gemiddelde temperaturen, de kans op regen of sneeuw en de normale hoeveelheid aan zonneschijn voor deze bestemming.

Next

Weersverwachting Duitsland

weerbericht keulen

Er komen in Duitsland geen extreme weersituaties of grote temperatuurverschillen voor. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in november op deze bestemming rond de 2 uur per dag. Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 14 dagen neerslag. Het weer in april In de maand april ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Keulen rond de 14 graden Celsius. Het weer in februari In de maand februari ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Keulen rond de 6 graden Celsius.

Next

Weer in Keulen Duitsland

weerbericht keulen

Om Buienradar te kunnen onderhouden en door te kunnen ontwikkelen is geld nodig, dit wordt mogelijk gemaakt door de reclames. Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. We bieden jaarlijkse gemiddelde weerdata en grafieken, bijvoorbeeld het aantal regendagen per maand en de gemiddelde temperatuur grafieken. Het weer in januari In de maand januari ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Keulen rond de 4 graden Celsius. Wil je de uitgebreide weersverwachting voor Keulen zien? Weersverwachting Keulen komende 72 uren Hier onder is de 72-uur weersverwachting voor de plaats Keulen te bekijken.

Next

Het weer in Keulen, Duitsland

weerbericht keulen

Kijk ook of je enige inentingen nodig hebt om naar Keulen te reizen en maar in dat geval een afspraak met je dokter, en vergeet niet ervoor te zorgen dat je genoeg reguliere medicaties hebt. De verwachte maximale temperatuur is °. Wil je weten wat het weer is in Keulen, Duitsland? Het weer kan in een oogopslag veranderen. De verwachte minimale temperatuur is °. Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in mei uit op 9 graden.

Next

Het weer in Keulen

weerbericht keulen

In het zuiden en oosten van Duitsland zijn de winters strenger dan in het westen van het land. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in februari uit op 0 graden. Klik dan op de andere tabs of linkjes. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in oktober uit op 7 graden. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Next